Recept

Telecí kotlety Milanaise

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 57943
Kategorie: Hlavní chod

Ingredience

200 ml Hovězí vývar základní
5 polévková lžíce Kečup
140 g Máslo čerstvé
40 g Mouka pšeničná hladká
250 g Špagety, Makarony vařené
1 kávová lžička Sůl
60 g Sýr Parmezán
600 g Telecí kotlety

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 417 kcal
Kilojoule 1 744kJ
9% Sacharidy 32 g
16% Tuky 12 g
39% Sodík 784 mg
74% Bílkoviny 42 g

Telecí kotlety Milanaise postup přípravy receptu:

1

Telecí kotlety po okraji několikrát nařízneme, lehce naklepeme, osolíme, po jedné straně poprášíme moukou, pomoučenou stranou je vložíme do rozpáleného másla (120 g) a prudce pečeme, podle síly kotlet z každé strany 3 - 4 minuty. Kotlety vyjmeme a udržujeme v teple.

2

Do šťávy přilijeme vývar, přidáme 20 g másla, kečup, krátce povaříme.

3

Uvařené těstoviny promícháme se strouhaným sýrem a polovinou šťávy, rozdělíme na talíře, navrch položíme upečené kotlety, nakonec přelijeme zbylou šťávou.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept