Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 44 minut
Doba přípravy: 34 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (17%)
ID receptu: 57958

Ingredience

400 g Brambory pečené
2 polévková lžíce Estragon
20 g Mouka pšeničná hladká
80 g Máslo čerstvé
0,5 kávová lžička Pepř bílý
1 kávová lžička Sůl
600 g Telecí kýta
4 ks Vaječný žloutek slepičí
200 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 645 kcal
Kilojoule 2 698kJ
15% Sacharidy 53 g
39% Tuky 30 g
16% Sodík 328 mg
75% Bílkoviny 42 g

Telecí filé Chartres postup přípravy receptu:

1

Lístky estragonu spaříme v malém množství vody, scedíme a odložíme stranou.

2

Telecí kýtu (malý ořech) rozkrájíme na plátky, jemně naklepeme, osolíme, opeříme, poprášíme moukou a prudce opečeme na másle.

3

Na nahřátý talíř upravíme pečené brambory, na ně položíme plátky masa, přelijeme šťávou, posypeme spařeným estragonem a posypeme prolisovaným vaječným žloutkem.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept