Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (17%)
ID receptu: 57961

Ingredience

400 g Hranolky
20 g Mouka pšeničná hladká
120 g Máslo čerstvé
400 g Okurka salátová
2 kávová lžička Sůl
600 g Telecí kýta

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 563 kcal
Kilojoule 2 355kJ
8% Sacharidy 28 g
45% Tuky 34 g
24% Sodík 484 mg
63% Bílkoviny 35 g

Telecí filé Chevreuse postup přípravy receptu:

1

Salátovou okurku oloupeme, nakrájíme na plátky, osolíme, necháme 5 minut „vypotit“ a osušíme je v ubrousku.

2

V kastrolku rozehřejeme 40 g másla, vložíme plátky okurek, přikryjeme pokličkou a dusíme do poloměkka.

3

Telecí kýtu rozkrájíme na plátky, je-li třeba, na okraji nožem několikrát nařízneme, lehce naklepeme, osolíme, poprášíme moukou a prudce opečeme z obou stran na 80 g másla.

4

Na nahřáté talíře upravíme dušené okurky, na ně položíme opečené telecí plátky, přelijeme vypečenou šťávou a obložíme smaženými hranolky.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept