Jednoduchý recept

Chlebíček Harlekýn

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (35%)
ID receptu: 57971
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

1 polévková lžíce Kapary
1 ks Kapie
100 g Máslo čerstvé
2 ks Okurky nakládané
70 g Salám Poličan
80 g Sardelová pasta
100 g Šunka uzená
100 g Sýr Čedar
100 g Sýr Hermelín (Camember, Encián)
2 ks Vejce slepičí
1 ks Veka

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 707 kcal
Kilojoule 2 957kJ
7% Sacharidy 25 g
73% Tuky 55 g
112% Sodík 2 g
52% Bílkoviny 29 g

Chlebíček Harlekýn postup přípravy receptu:

1

Veku podélně rozkrojíme na dvě půlky, střed odstraníme. Volně změklé máslo rozkrájíme do misky, přidáme sardelovou pastu. Utřeme na hladkou hmotu, polovinu hmoty poté naplníme do obou vybraných středů veky.

2

Do zbylé hmoty přidáme na malé kousky pokrájenou šunku, salám, na malé kousky rozkrájená natvrdo uvařená vejce. Vložíme ještě nasekané kapary, na malé kostky pokrájenou kyselou okurku, sterilizovanou kapii a nahrubo strouhaný sýr. Všechny suroviny dohromady promícháme. Nakonec do směsi vmícháme na malé kousky rozkrájený Hermelín.

3

Náplní opět plníme půlky veky, které spojíme dohromady k sobě. Zabalíme do alobalu nebo do potravinářské fólie a vložíme na celou noc do lednice. Poté veku krájíme na šikmé plátky.

Poznámka

Podáváme jako studený předkrm. V návodu na přípravu není uvedena doba ztuhnutí náplně (celou noc).

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept