Jednoduchý recept

Kuřecím masem plněné žemle

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (35%)
ID receptu: 57972
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

20 g Kopr
1 ks Paprika žlutá
100 g Tatarská omáčka
200 g Vepřové maso pečené
4 ks Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 430 kcal
Kilojoule 1 799kJ
9% Sacharidy 32 g
37% Tuky 27 g
0% Sodík 0 mg
23% Bílkoviny 13 g

Kuřecím masem plněné žemle postup přípravy receptu:

1

Žemle rozkrojíme na půlky, středy vybereme. Každou potřeme tatarskou omáčkou, poklademe ně drobně rozkrájené opečené maso, posypeme nasekaným koprem. Přidáme na tenké plátky pokrájenou papriku a žemle opět spojíme k sobě.

Poznámka

Podáváme jako studený předkrm s hlávkovým salátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept