Jednoduchý recept

Rybí polévka s pečenáči

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (32%)
ID receptu: 57976
Kategorie: Čiré polévky

Ingredience

300 g Brambory
400 g Kukuřice cukrová nakládaná
20 g Olej olivový extra panenský
40 g Pažitka
1 g Pepř černý mletý
40 g Petržel - nať
150 g Pórek
200 g Ryby v oleji a vlastní šťávě
150 g Smetana 33% (šlehačka)
8 g Sůl
750 ml Vývar rybí

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 426 kcal
Kilojoule 1 784kJ
10% Sacharidy 35 g
34% Tuky 25 g
70% Sodík 1 g
31% Bílkoviny 17 g

Rybí polévka s pečenáči postup přípravy receptu:

1

Pórek omyjeme, pokrájíme na tenká kolečka, brambory oškrábeme, rozkrájíme na osminky, kukuřici scedíme a necháme okapat, pečenáče vyndáme z konzervy, necháme okapat od oleje, nakrájíme na menší kousky.

2

V hrnci rozehřejeme olej, přisypeme pórek, osmahneme, přidáme brambory, orestujeme, zalijeme vývarem a povaříme 15 minut. Vlijeme smetanu, přidáme kukuřici, pečenáče, posekanou pažitku, povaříme asi 3 minuty. Podle chuti osolíme, opepříme, provaříme a odstavíme.

3

Jednotlivé porce posypeme posekanou petrželkou.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept