Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 57991

Ingredience

1 ks Cibule
60 g Hrášek v slaném nálevu - sterilovaný
150 g Játra kuřecí
600 g Krůtí prsa
50 g Máslo čerstvé
30 ml Olej rostlinný
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Rajčatový protlak
0,5 kávová lžička Sůl
300 ml Vývar drůbeží
100 g Žampiony - sterilované

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 552 kcal
Kilojoule 2 309kJ
2% Sacharidy 6 g
43% Tuky 32 g
30% Sodík 592 mg
74% Bílkoviny 41 g

Krůtí řízky s játry postup přípravy receptu:

1

Maso nakrájíme na řízky, lehce naklepeme, osolíme a opepříme. Opláchnutá játra nakrájíme na nudličky. Hrášek a žampiony scedíme a necháme okapat. Cibuli nakrájíme nadrobno.

2

Řízky osmažíme z obou stran na másle. Usmažené vyjmeme a držíme na teple. Do výpeku přidáme olej, zpěníme na něm cibuli, přidáme játra, rajčatový protlak a chvilku smažíme. Poté přidáme žampiony, hrášek, zalijeme vývarem a na mírném plameni chvíli povaříme. Na závěr vrátíme do omáčky řízky a už jen prohřejeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept