Jednoduchý recept

Smetanový hovězí vývar

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (33%)
ID receptu: 57997

Ingredience

0,5 kávová lžička Kari koření
1 špetka Pepř černý mletý
20 g Petržel - nať
1,5 dl Smetana
0,5 kávová lžička Sůl
1 kávová lžička Vegeta
1 l Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 123 kcal
Kilojoule 516kJ
1% Sacharidy 4 g
13% Tuky 10 g
39% Sodík 779 mg
15% Bílkoviny 8 g

Smetanový hovězí vývar postup přípravy receptu:

1

Do hrnce vlijeme silný hovězí vývar, ochutíme solí, pepřem, kari kořením, vegetou a přivedeme k varu. Přilijeme smetanu, za stálého míchání opět polévku svaříme a stáhneme ze sporáku.

2

Hotovou a ještě teplou polévku rozdělíme na jednotlivé talíře. Každou porci bohatě posypeme nasekanou petrželovou natí a podáváme.

Poznámka

Podáváme jako teplý předkrm.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept