Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 580
Kategorie: Maso

Ingredience

50 g Česnek
20 g Chilli koření mleté
200 g Cibule
30 g Cukr krupice
20 g Glutasol
300 g Hrášek v slaném nálevu - sterilovaný
30 g Kari koření
300 ml Olej stolní
15 g Petržel - nať
200 g Pórek
1500 g Skopová kýta
200 g Solamyl
30 g Sůl
200 g Vejce slepičí
240 ml Víno bílé
100 ml Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 709 kcal
Kilojoule 2 967kJ
9% Sacharidy 32 g
68% Tuky 51 g
66% Sodík 1 g
46% Bílkoviny 26 g

Skopové maso na karí postup přípravy receptu:

1

Skopovou kýtu opláchneme v teplé vodě, osušíme, nakrájíme na plátky, osolíme a promícháme s vejci a částí máčeného škrobu. Necháme asi hodinu odležet v chladničce.

2

Potom maso opečeme na tuku, přidáme na kostičky nakrájený, omytý pórek, na plátky nakrájený česnek a jemně nakrájenou cibuli.

3

Vše osmahneme a přidáme čili koření, kari koření a sterilovaný hrášek.

4

Zalijeme zálivkou z vína, cukru, soli, vývaru, glutasolu a zbylého máčeného škrobu. Promícháme a krátce podusíme.

5

Při podávání zdobíme každou porci omytou, drobně nakrájenou petrželovou natí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept