Recept

Vepřové ragú s mangoldem

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 58008
Kategorie: Maso

Ingredience

500 g Mangold
30 g Mouka pšeničná hladká T 650
80 ml Olej arašídový (podzemnicový)
20 ml Olej chilli
5 g Pepř černý mletý
50 g Pražené mandle
100 g Šalotka
10 g Sůl
100 g Šunka dušená
400 g Vepřová kýta
130 ml Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 377 kcal
Kilojoule 1 578kJ
5% Sacharidy 18 g
27% Tuky 20 g
72% Sodík 1 g
50% Bílkoviny 28 g

Vepřové ragú s mangoldem postup přípravy receptu:

1

Vepřové plátky očistíme, osušíme a nakrájíme na nudličky. Osolíme, opepříme a obalíme v mouce, opečeme ve woku na rozpáleném oleji asi 4 minuty, zakapeme chilli olejem a a ještě minutu dosmažíme. Vyjmeme a uchováme v teple. Na zbylém oleji v pánvi opečeme na kousky nakrájený očištěný mangold a šalotku asi 4 minuty, podlijeme vývarem a na mírném ohni dusíme ještě 4 minuty. Šunku nakrájíme na slabé proužky a spolu s masem přidáme k mangoldu a promícháme. Podáváme posypané nasekanými opraženými mandlemi.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept