Jednoduchý recept

Tresčí polévka s batáty

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (32%)
ID receptu: 58009
Kategorie: Čiré polévky

Ingredience

500 g Brambory sladké (Batáty)
3 stroužek Česnek
200 g Cibule
200 g Hrášek
200 g Kukuřice cukrová nakládaná
30 g Olej olivový extra panenský
100 g Paprika červená
1 g Pepř černý mletý
8 g Sůl
200 g Treska obecná
20 g Tymián čerstvý
800 ml Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 465 kcal
Kilojoule 1 947kJ
17% Sacharidy 60 g
23% Tuky 17 g
97% Sodík 2 g
36% Bílkoviny 20 g

Tresčí polévka s batáty postup přípravy receptu:

1

Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno, česnek prolisujeme, červenou papriku zbavíme jádřince a lusk nakrájíme na proužky. Batáty oškrábeme, nakrájíme na kostičky, kukuřici z konzervy scedíme, hrášek omyjeme, filety z tresky nakrájíme na kostky.

2

V hrnci rozehřejeme olej, přisypeme cibuli s česnekem a smažíme, až zesklovatí. Přidáme batáty, papriku, zakryjeme pokličkou a dusíme asi 5 minut. Zalijeme vývarem, ochutíme solí, pepřem, tymiánem a vaříme zvolna 5 minut. Přisypeme kukuřici, hrášek, rybu, povaříme ještě 10 minut a odstavíme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept