Jednoduchý recept

Masová polévka

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 100 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 80 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (32%)
ID receptu: 58011
Kategorie: Čiré polévky

Ingredience

600 g Brambory
200 g Celer bulvový
200 g Cibule
200 g Hovězí maso přední
800 ml Hovězí vývar základní
20 g Majoránka
80 g Morek
200 g Mrkev kořen
10 g Paprika mletá sladká
1 g Pepř černý mletý
80 g Petržel kořen
40 g Petržel - nať
120 g Pórek
8 g Sůl
200 g Telecí maso přední
200 g Vepřová krkovička

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 669 kcal
Kilojoule 2 798kJ
11% Sacharidy 41 g
201% Tuky 151 g
74% Sodík 1 g
83% Bílkoviny 47 g

Masová polévka postup přípravy receptu:

1

Hovězí, telecí a vepřové maso nakrájíme na kostky, cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno, mrkev, celer, petržel nastrouháme nahrubo, brambory oškrábeme, nakrájíme na plátky, pórek omyjeme, nakrájíme na kolečka, morek na plátečky. Snítky petrželky a majoránky svážeme.

2

Do hrnce nasypeme všechny suroviny i s bylinkami, zalijeme vývarem, podle chuti osolíme, opepříme, přisypeme mletou papriku a vaříme velmi zvolna asi 80 minut, až bude maso měkké.

3

Před podáváním odstraníme svazek bylinek.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept