Jednoduchý recept

Hovězí kotlík s bylinkami

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 110 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 58013

Ingredience

30 g Bazalka
500 g Brambory
250 g Cibule
600 g Fazolové lusky zelené
600 g Hovězí plec
600 ml Hovězí vývar základní
30 g Olej slunečnicový
1 g Pepř černý mletý
30 g Petržel - nať
200 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
30 g Saturejka
8 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 527 kcal
Kilojoule 2 206kJ
11% Sacharidy 41 g
25% Tuky 19 g
68% Sodík 1 g
90% Bílkoviny 51 g

Hovězí kotlík s bylinkami postup přípravy receptu:

1

Hovězí maso nakrájíme na kostky, brambory oškrábeme, nakrájíme na silnější plátky, cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno, loupaná rajčata slijeme, zelené fazolové lusky zbavíme vláken, odkrojíme obě špičky a lusky překrojíme napůl, saturejku, petrželku a bazalku posekáme najemno.

2

V hrnci rozehřejeme olej, přisypeme cibuli a osmažíme dozlatova. Přidáme maso, osmahneme ze všech stran, osolíme, opepříme, zalijeme vývarem a dusíme asi 45 minut. Přisypeme brambory, saturejku, fazolky a vaříme dalších 20 minut. Nyní přidáme rajčata, petrželku, bazalku a dusíme doměkka.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept