Recept

Vepřové medailónky Chartres

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (17%)
ID receptu: 58016

Ingredience

400 g Brambory pečené
2 polévková lžíce Estragon
20 g Mouka pšeničná hladká
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
80 g Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl
4 ks Vaječný žloutek slepičí
600 g Vepřová panenka
200 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 666 kcal
Kilojoule 2 785kJ
15% Sacharidy 53 g
44% Tuky 33 g
30% Sodík 598 mg
72% Bílkoviny 41 g

Vepřové medailónky Chartres postup přípravy receptu:

1

Z vepřové panenky nakrájíme přes vlákno 12 medailónků, naklepeme je, osolíme, opepříme, poprášíme moukou a prudce opečeme na obou stranách na rozehřátém sádle.

2

Lístky estragonu spaříme v malém množství vody, scedíme a a necháme okapat.

3

Na nahřátý talíř upravíme pečené brambory, na ně položíme medailónky, přelijeme výpekem, posypeme spařeným estragonem a posypeme prolisovaným vaječným žloutkem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept