Recept

Vepřové medailónky Chevreuse

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 58017
Kategorie: Hlavní chod

Ingredience

600 g Brambory vařené
40 g Máslo čerstvé
20 g Mouka pšeničná hladká
400 g Okurka salátová
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
80 g Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl
600 g Vepřová panenka

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 578 kcal
Kilojoule 2 418kJ
10% Sacharidy 37 g
44% Tuky 33 g
46% Sodík 921 mg
61% Bílkoviny 34 g

Vepřové medailónky Chevreuse postup přípravy receptu:

1

Salátovou okurku oloupeme, nakrájíme na plátky, osolíme, necháme 5 minut „vypotit“ a osušíme je v ubrousku.

2

V kastrolku rozehřejeme máslo, vložíme plátky okurek, přikryjeme pokličkou a dusíme do poloměkka.

3

Z vepřové panenky nakrájíme přes vlákno 12 medailónků, naklepeme je, osolíme, opepříme, poprášíme moukou a prudce opečeme na obou stranách na rozehřátém sádle.

4

Na nahřáté talíře upravíme dušené okurky, na ně položíme opečené medailónky, obložíme je malými vařenými bramborami a přelijeme vypečenou šťávou z masa.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept