Jednoduchý recept

Bramborová polévka s krůtím masem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (32%)
ID receptu: 58070
Kategorie: Čiré polévky

Ingredience

500 g Brambory
2 stroužek Česnek
150 g Cibule
800 ml Hovězí vývar základní
400 g Krůtí prsa
30 g Máslo čerstvé
20 g Pažitka
1 g Pepř černý mletý
20 g Petržel - nať
6 g Sůl
150 g Zelenina kořenová
2 polévková lžíce Olej rostlinný

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 370 kcal
Kilojoule 1 549kJ
7% Sacharidy 24 g
22% Tuky 17 g
59% Sodík 1 g
55% Bílkoviny 31 g

Bramborová polévka s krůtím masem postup přípravy receptu:

1

Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno, česnek prolisujeme, kořenovou zeleninu nastrouháme nahrubo, brambory oškrábeme, nakrájíme na kostičky.

2

V hrnci rozpálíme olej, přisypeme cibuli s česnekem, necháme zesklovatět, přidáme kořenovou zeleninu, orestujeme, přimícháme brambory, zalijeme vývarem a vaříme 20 minut.

3

Mezitím připravíme maso. Krůtí prsa nakrájíme na kostičky, osmahneme v pánvi na másle, osolíme, opepříme, posypeme posekanou petrželkou a pažitkou, zalijeme trochou vývaru z polévky, 5 minut podusíme, obsah pánve přidáme do polévky, povaříme 5 minut a odstavíme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept