Jednoduchý recept

Jehněčí řízky ve sněhové závěji

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 58094
Kategorie: Maso

Ingredience

2 stroužek Česnek
60 g EIDAM
600 g Jehněčí kýta
40 g Mouka pšeničná hladká
80 ml Olej rostlinný
0,5 kávová lžička Sůl
2 ks Vaječný bílek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 458 kcal
Kilojoule 1 917kJ
2% Sacharidy 9 g
41% Tuky 31 g
12% Sodík 240 mg
61% Bílkoviny 34 g

Jehněčí řízky ve sněhové závěji postup přípravy receptu:

1

Očištěné maso z kýty rozkrájíme na řízky, naklepeme, osolíme, potřeme utřeným česnekem a obalíme v mouce.

2

Sýr nastrouháme, z bílku vyšleháme pevný sníh. Do sněhu vmícháme nastrouhaný sýr, řízky namáčíme ve sněhu a z obou stran smažíme na oleji do zlatova.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept