Recept

Jehněčí řízky ve sněhové závěji

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 58094

Ingredience

60 g EIDAM
600 g Jehněčí kýta
40 g Mouka pšeničná hladká
80 ml Olej rostlinný
0,5 kávová lžička Sůl
2 ks Vaječný bílek slepičí
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 586 kcal
Kilojoule 2 451kJ
2% Sacharidy 9 g
60% Tuky 45 g
12% Sodík 240 mg
61% Bílkoviny 34 g

Jehněčí řízky ve sněhové závěji postup přípravy receptu:

1

Očištěné maso z kýty rozkrájíme na řízky, naklepeme, osolíme, potřeme utřeným česnekem a obalíme v mouce. Sýr nastrouháme, z bílku vyšleháme pevný sníh. Do sněhu vmícháme nastrouhaný sýr, řízky namáčíme ve sněhu a z obou stran smažíme na oleji do zlatova.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept