Recept

Dušené kapustové kapsy

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 58108

Ingredience

100 g Cibule
20 g Kapary
1 ks Kapusta hlávková
5 g Kmín drcený
30 g Oregano
3 g Pepř černý mletý
50 g Petržel kudrnka
8 g Sůl
1 ks Vejce slepičí
400 g Vepřové maso mleté
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 450 kcal
Kilojoule 1 883kJ
9% Sacharidy 33 g
33% Tuky 25 g
49% Sodík 970 mg
52% Bílkoviny 29 g

Dušené kapustové kapsy postup přípravy receptu:

1

Kapustové listy opereme, ponoříme na 2 minuty do vroucí vody, vyjmeme, necháme okapat. Okapané ještě osušíme papírovou utěrkou a rozložíme.

2

V míse smícháme mleté vepřové maso s vejcem, solí, kořením, prolisovaným česnekem, na jemno rozsekanou cibulí, kapary a petrželkou. Uhněteme do hladké hmoty, přiměřené množství rozložíme na střed kapustových listů. Z boku listy přehneme dovnitř, zbytek svineme do rolády a zajistíme párátky. Vložíme do bambusového košíku nebo napařovače knedlíků a vaříme v páře asi 15 minut.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept