Recept

Švýcarské vepřové maso

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 58115
Kategorie: Hlavní chod

Ingredience

1 ks Cibule
50 g Máslo čerstvé
40 g Mouka pšeničná hladká
1 polévková lžíce Paprika žlutá
1 polévková lžíce Rajčatový protlak
60 g Sádlo škvařené
100 ml Šlehačka
600 g Špagety, Makarony vařené
2 kávová lžička Sůl
100 g Sýr Ementál (Primátor)
1 kg Vepřové maso libové
200 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

41% Kalorie 799 kcal
Kilojoule 3 344kJ
11% Sacharidy 38 g
69% Tuky 52 g
20% Sodík 394 mg
73% Bílkoviny 41 g

Švýcarské vepřové maso postup přípravy receptu:

1

Vepřové maso nakrájíme na špalíčky, osolíme a v kastrolu na rozpáleném sádle rychle ze všech stran opečeme. Do sádla k masu přidáme drobně pokrájenou cibuli, trochu ji osmahneme, zaprášíme paprikou, přidáme rajčatový protlak, podlijeme vodou, přisolíme, zakryjeme pokličkou a dusíme do měkka.

2

Mouku rozmícháme ve smetaně, přilijeme k masu a povaříme.

3

Na talíři ze špaget vytvoříme věnec, pokropíme rozpuštěným máslem a posypeme strouhaným sýrem, doprostřed upravíme maso s omáčkou.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept