Jednoduchý recept

Argentinská hovězí polévka

  • Argentina
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 85 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (32%)
ID receptu: 58121
Kategorie: Čiré polévky

Ingredience

2 g Bazalka sušená
1 ks Bobkový list
500 g Brambory
250 g Broskve
2 stroužek Česnek
250 g Cibule
1000 g Hovězí maso přední
500 ml Hovězí vývar základní
200 g Hroznové víno
300 g Kukuřice cukrová nakládaná
2 g Majoránka sušená drhnutá
200 g Paprika zelená
250 g Passata (drcená rajčata)
1 g Pepř cayenský
1 g Pepř černý mletý
4 g Pepř zelený mletý
50 g Sádlo škvařené
10 g Sůl
300 g Tykev
250 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 541 kcal
Kilojoule 2 262kJ
11% Sacharidy 39 g
28% Tuky 21 g
51% Sodík 1 g
75% Bílkoviny 42 g

Argentinská hovězí polévka postup přípravy receptu:

1

Hovězí maso rozkrájíme na kostky, cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno, česnek prolisujeme, brambory oškrábeme, pokrájíme na osminky, z tykve vydlabeme dužinu, trochu rozkrájíme, papriky zbavíme jádřinců a lusky krájíme na proužky. Broskve vypeckujeme, pokrájíme na silnější plátky, kuličky modrého hrozna otrháme, rozpůlíme a vydlabeme semínka.

2

V hrnci rozehřejeme sádlo, přiložíme maso a osmahneme ze všech stran. Přisypeme cibuli s česnekem a smažíme asi 3 minuty. Osolíme, opepříme, přidáme bobkový list, cayenský pepř, zelený pepř, bazalku, majoránku, podlijeme vínem, provaříme, přilijeme vývar a zvolna vaříme asi 30 minut. Přisypeme brambory, dužinu z tykve, papriky, scezenou kukuřici a vaříme dalších 20 minut. Nyní přidáme broskve, hroznové víno, passatu, krátce povaříme a odstavíme.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept