Jednoduchý recept

Boršč s bramborovou kaší

  • Rusko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 58126

Ingredience

800 g Brambory vařené
120 g Cibule
80 g Cibulka jarní
200 g Fenykl sladký - hlíza
80 g Jogurt bílý
120 ml Mléko polotučné
120 g Mrkev kořen
20 ml Olej slunečnicový
1 g Pepř černý mletý
10 g Sůl
1000 ml Vývar zeleninový
500 g Červená řepa

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 485 kcal
Kilojoule 2 029kJ
22% Sacharidy 81 g
18% Tuky 13 g
137% Sodík 3 g
25% Bílkoviny 14 g

Boršč s bramborovou kaší postup přípravy receptu:

1

Cibuli oloupeme, rozkrájíme nadrobno, červenou řepu oškrábeme, nakrájíme na kostičky, mrkev na kolečka, hlízu fenyklu očistíme, pokrájíme na nudličky. V hrnci rozehřejeme olej, přisypeme cibuli, osmahneme, přidáme řepu, mrkev, fenykl, orestujeme, přilijeme vývar a vaříme pod pokličkou asi půl hodiny. Podle chuti osolíme, opepříme a rozmixujeme.

2

Vařené brambory rozmačkáme šťouchadlem, osolíme, přilijeme mléko, přidáme jogurt, posekanou zelenou část jarní cibulky a důkladně promícháme.

3

Bramborovou kaši rozdělíme do talířů, přelijeme horkou polévkou a podáváme.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept