Recept

Vepřové biftečky Djakartine

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (17%)
ID receptu: 58139

Ingredience

1 ks Cibule
1 kávová lžička Cukr krupice
1 kávová lžička Kari koření
3 polévková lžíce Maizena - kukuřičný škrob
50 g Mandle
200 g Olej rostlinný
1 kávová lžička Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
3 ks Vejce slepičí
400 g Vepřová pečeně
3 polévková lžíce Worcester
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

44% Kalorie 859 kcal
Kilojoule 3 593kJ
5% Sacharidy 18 g
104% Tuky 78 g
16% Sodík 311 mg
44% Bílkoviny 25 g

Vepřové biftečky Djakartine postup přípravy receptu:

1

Mandle spaříme a pokrájíme na nudličky. Oloupanou cibuli rozkrájíme na jemno, česnek prolisujeme.

2

Vepřové maso nasekáme velkým nožem nahrubo, přidáme všechny suroviny, důkladně promícháme a dáme do ledničky přes noc odležet.

3

Druhý den z masové směsi vytvarujeme malé biftečky, které smažíme na oleji.

Poznámka

Servírujeme teplé. V době určené na přípravu není započítán čas, potřebný k „odležení“ masové směsi.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept