Jednoduchý recept

Bramborový salát s řapíkatým celerem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (32%)
ID receptu: 58155
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

800 g Brambory vařené
250 g Celer řapíkatý
150 g Cibulka jarní
150 g Jogurt bílý
150 g Lučina smetanový sýr
1 g Pepř černý mletý
100 g Potočnice
120 g Pstruh uzený
100 g Salát Lollo Biondo
100 g Salát Rosso
6 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 379 kcal
Kilojoule 1 585kJ
14% Sacharidy 51 g
16% Tuky 12 g
59% Sodík 1 g
30% Bílkoviny 17 g

Bramborový salát s řapíkatým celerem postup přípravy receptu:

1

Vařené brambory oloupeme, nakrájíme na kostičky, řapíkatý celer pokrájíme na proužky, bílou část jarní cibulky rozkrájíme na kolečka, zelenou část posekáme na jemno, listy salátů a potočnice natrháme na větší kousky, uzený filet ze pstruha krájíme na silnější nudličky.

2

Do salátové mísy vložíme Lučinu, přidáme bílý jogurt a vyšleháme. Přisypeme brambory, sůl, pepř, řapíkatý celer, jarní cibulku a promícháme. Na talíře rozložíme listy salátů s potočnicí, doprostřed upravíme bramborový salát, povrch ozdobíme nudličkami uzeného pstruha a podáváme.

Poznámka

Servírujeme studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept