Recept

Vepřové na paprice s houbami

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 58161
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Cibule
300 g Houby čerstvé
2 kávová lžička Mouka pšeničná hladká
2 kávová lžička Paprika žlutá
120 g Sádlo škvařené
150 ml Šlehačka
2 kávová lžička Sůl
600 g Vepřová krkovička
150 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 679 kcal
Kilojoule 2 839kJ
2% Sacharidy 7 g
83% Tuky 62 g
21% Sodík 411 mg
42% Bílkoviny 24 g

Vepřové na paprice s houbami postup přípravy receptu:

1

Krkovici bez kosti rozdělíme na 4 porce, naklepeme, osolíme, poprášíme lžičkou papriky a polovinou mouky, v kastrolu na 60 g sádla z obou stran opečeme. Opečené plátky vyjmeme, do tuku vložíme drobně rozkrájenou cibuli, trochu ji zpěníme, přidáme zbytek mouky i papriky, osolíme, podlijeme vodou, vrátíme maso, zakryjeme pokličkou a na mírném ohni dusíme do měkka.

2

Houby očistíme, pokrájíme na plátky a na pánvi prudce opečeme na 60 g rozpáleného sádla, osolíme, přidáme k masu. Nakonec vmícháme horkou smetanu.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept