Recept

Rýže se slepičím masem

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 582
Kategorie: Rýže

Ingredience

50 g Česnek
300 g Cibule
20 g Glutasol
200 ml Olej stolní
200 g Paprikové lusky čerstvé
5 g Pepř černý mletý
340 g Pórek
750 g Rýže dušená
600 g Slepice
20 g Sůl
400 g Vejce slepičí
300 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 459 kcal
Kilojoule 1 919kJ
8% Sacharidy 28 g
38% Tuky 28 g
44% Sodík 886 mg
41% Bílkoviny 23 g

Rýže se slepičím masem postup přípravy receptu:

1

Rozmíchaná vejce vlijeme do horkého oleje a usmažíme je.

2

Přidáme na kostičky nakrájenou cibuli, očištěný, omytý pórek, paprikové lusky, na plátky nakrájený česnek a žampiony. Vše osmahneme.

3

Potom přidáme vařené slepičí maso, nakrájené na kostičky, osolíme, opepříme a přidáme glutasol.

4

Směs smícháme s vařenou, teplou rýží a ještě vše krátce podusíme.

Poznámka

Použijeme předem uvařené slepičí maso.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept