Jednoduchý recept

Bramborový salát s vepřovým masem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (32%)
ID receptu: 58212
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

900 g Brambory vařené
1 stroužek Česnek
15 g Hořčice
200 g Hrušky
20 ml Ocet vinný
40 ml Olej olivový extra panenský
1 g Pepř černý mletý
100 g Potočnice
200 g Ředkev
150 g Ředkvička
200 g Salát listový Dubáček
8 g Sůl
400 g Vepřové maso pečené
30 g Zázvor celý

Nutriční hodnoty jedné porce

45% Kalorie 885 kcal
Kilojoule 3 705kJ
16% Sacharidy 59 g
84% Tuky 63 g
68% Sodík 1 g
42% Bílkoviny 24 g

Bramborový salát s vepřovým masem postup přípravy receptu:

1

Vařené brambory oloupeme, nakrájíme na silnější plátky, vložíme do salátové mísy, osolíme a opepříme. Ředkvičky nakrájíme na čtvrtky, ředkev na kostičky, hrušku oloupeme, vykrojíme jádřinec a dužinu nakrájíme na tenké plátečky, zázvor nastrouháme najemno. Pečené maso nakrájíme na silnější nudličky, listy salátu natrháme na větší kusy, potočnici zbavíme tvrdého stonku a listy otrháme.

2

Do mísy k bramborám přisypeme hrušku, ředkev, ředkvičky a promícháme. Vedle v misce smícháme prolisovaný česnek, zázvor, hořčici s octem a olejem. Vymícháme zálivku a přilijeme do mísy. Listy salátu a potočnice upravíme na talířky, doprostřed naneseme bramborový salát, obložíme vepřovým masem a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept