Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 58231

Ingredience

30 ml Citronová šťáva
80 g Citrony
150 g Cizrna
5 g Kmín římský
2 g Koriandr
3 dl Olej arašídový (podzemnicový)
15 ml Olej slunečnicový
2 g Pepř cayenský
600 g Perlička
1 ks Salát hlávkový
4 g Sůl
Na dip
10 ml Hořčice Dijon
200 g Jogurt bílý
40 g Meduňka
40 g Máta
2 g Nové koření mleté
3 g Pepř černý mletý
4 g Sůl
40 g Zakysaná smetana
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 451 kcal
Kilojoule 1 889kJ
5% Sacharidy 18 g
33% Tuky 25 g
44% Sodík 873 mg
78% Bílkoviny 44 g

Nugety z perličky postup přípravy receptu:

1

Maso omyjeme, osušíme, nakrájíme na plátky, do kterých vetřeme citronový pepř. Plátky rozkrájíme na nudličky, lehce pokapeme citronovou šťávou a necháme 15 minut marinovat.

2

V míse smícháme všechno koření, sůl, mouku a olej, nudličky v těstíčku obalíme a ve woku na rozpáleném arašídovém oleji osmažíme dozlatova.

3

V misce smícháme jogurt a zakysanou smetanu, ochutíme kořením, prolisovaným česnekem a hořčicí, osolíme a vmícháme nasekané bylinky. Dip vyšleháme metličkou dohladka.

4

Velkou mísu vyložíme opranými a osušenými listy hlávkového salátu, doprostřed umístíme misku s dipem a okolo rozložíme osmažené nugety.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept