Jednoduchý recept

Bramborový salát s hovězím masem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (32%)
ID receptu: 58236
Kategorie: Teplé saláty

Ingredience

80 g Anglická slanina
800 g Brambory vařené ve slupce
100 g Cibule
20 g Hořčice Dijonská
200 g Hovězí zadní vařené
60 ml Ocet jablečný
20 g Olej olivový extra panenský
1 g Pepř černý mletý
40 g Petržel - nať
8 g Sůl
150 g Zelenina nakládaná

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 400 kcal
Kilojoule 1 673kJ
11% Sacharidy 41 g
20% Tuky 15 g
77% Sodík 2 g
46% Bílkoviny 26 g

Bramborový salát s hovězím masem postup přípravy receptu:

1

Vařené brambory oloupeme, nakrájíme na osminky, vařené maso na nudličky, cibuli nadrobno, nakládanou zeleninu scedíme, ale nálev si ponecháme, slaninu nakrájíme na kostičky, petrželku posekáme najemno.

2

V pánvi rozehřejeme olej, přisypeme slaninu a osmahneme. Slaninu vyjmeme, do výpeku přidáme maso a orestujeme. Přidáme cibuli, scezenou zeleninu, brambory, krátce osmahneme, osolíme, opepříme, podlijeme octem a dusíme, dokud se ocet neodpaří. Přilijeme nálev ze zeleniny, přidáme hořčici a dusíme doměkka.

3

Jednotlivé porce posypeme petrželkou a slaninou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept