Jednoduchý recept

Pečené brambory v alobalu s kaviárem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 58282

Ingredience

800 g Brambory
5 ml Citronová šťáva
50 g Kaviár
15 g Kopr čerstvý
100 g Máslo čerstvé
30 g Olej slunečnicový
8 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 340 kcal
Kilojoule 1 422kJ
7% Sacharidy 26 g
32% Tuky 24 g
49% Sodík 985 mg
15% Bílkoviny 9 g

Pečené brambory v alobalu s kaviárem postup přípravy receptu:

1

Brambory očistíme, omyjeme, osušíme, pomažeme olejem, každý zvlášť zabalíme do alobalu, vložíme do rozehřáté trouby a pečeme při 180°C přibližně hodinu.

2

Do misky vložíme měkké máslo, přidáme kaviár, posekaný kopr, citronovu šťávu a důkladně promícháme. Horké brambory rozbalíme, rozčtvrtíme, upravíme na talíře, osolíme, každou porci dopníme lžící kaviárového másla, které položíme přímo na brambory (aby se máslo rozteklo) a podáváme.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept