Jednoduchý recept

Rybí filé v alobalu s bramborami

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 58296

Ingredience

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 255 kcal
Kilojoule 1 065kJ
6% Sacharidy 20 g
6% Tuky 4 g
40% Sodík 794 mg
119% Bílkoviny 67 g

Rybí filé v alobalu s bramborami postup přípravy receptu:

1

Rybí filé osolíme, opepříme, brambory oškrábeme, omyjeme, nakrájíme na tenčí plátky, kopr posekáme na jemno, citron nakrájíme na tenké plátky. Čtyři kusy alobalu potřeme silnou vrstvou másla, poklademe plátky brambor, na brambory vložíme po jedné porci rybího filé, navrch položíme po jednom plátku citronu, zasypeme koprem a pečlivě zabalíme. Vložíme do vyhřáté trouby a pečeme při střední teplotě zhruba 20 minut.

2

Porce nerozbalujeme, položíme je na talíře, každý strávník si svůj pokrm rozbalí sám.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept