Rybí filé v alobalu s bramborami - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 40 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Rybí filé v alobalu s bramborami
Celkový čas: | 40 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 20 minut |
Autor: | Kolmanova |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (32%) |
ID receptu: | 58296 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
600 g | Brambory |
40 g | Citrony |
600 g | Filé rybí |
20 g | Kopr čerstvý |
80 g | Máslo čerstvé |
1 g | Pepř černý mletý |
8 g | Sůl |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 20g |
---|---|
Cholesterol | 4,8mg |
Draslík | 674,2mg |
Vláknina | 9g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,4mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 29,1mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 10,8mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Brambory, Citrony, Kopr čerstvý, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Filé rybí, Máslo čerstvé, Pepř černý mletý mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Rybí filé v alobalu s bramborami postup přípravy receptu:
1 | Rybí filé osolíme, opepříme, brambory oškrábeme, omyjeme, nakrájíme na tenčí plátky, kopr posekáme na jemno, citron nakrájíme na tenké plátky. Čtyři kusy alobalu potřeme silnou vrstvou másla, poklademe plátky brambor, na brambory vložíme po jedné porci rybího filé, navrch položíme po jednom plátku citronu, zasypeme koprem a pečlivě zabalíme. Vložíme do vyhřáté trouby a pečeme při střední teplotě zhruba 20 minut. |
2 | Porce nerozbalujeme, položíme je na talíře, každý strávník si svůj pokrm rozbalí sám. |
Poznámka
Servírujeme teplé.