Jednoduchý recept

Sibiřská jablka pod sněhem

  • Rusko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (17%)
ID receptu: 58306

Ingredience

40 g Cukr moučkový
30 g Cukr skořicový
300 g Jablka
200 g Kompot brusinkový
6 ks Vaječný bílek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 219 kcal
Kilojoule 917kJ
13% Sacharidy 48 g
1% Tuky 0 g
5% Sodík 101 mg
12% Bílkoviny 7 g

Sibiřská jablka pod sněhem postup přípravy receptu:

1

Jablka omyjeme, oloupeme, zbavíme jádřinců a nastrouháme. Bílky ušleháme do husté pěny s moučkováým cukrem.

2

Nastrouhaná jablka rozložíme do ploché zapékací mísy, posypeme skořicovým cukrem, na ně navršíme sníh z bílků a mísu vložíme do předehřáté trouby. Pečeme 2 - 5 minut, dokud bílkový povrch nezezlátne.

3

Podáváme s nakládanými brusinkami.

Poznámka

Servírujeme teplé i studené podle příležitosti.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept