Recept

Gruzínský ovocný salát s bílým vínem

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (17%)
ID receptu: 58309

Ingredience

2 polévková lžíce Brandy
2 polévková lžíce Cukr krupice
200 g Hroznové víno
3 ks Hrušky
4 ks Jablka
2 ks Pomeranč
1 polévková lžíce Pomerančová kůra
300 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 278 kcal
Kilojoule 1 165kJ
16% Sacharidy 57 g
1% Tuky 1 g
0% Sodík 7 mg
3% Bílkoviny 1 g

Gruzínský ovocný salát s bílým vínem postup přípravy receptu:

1

Oprané, oloupané, jader i jádřinců zbavené ovoce nakrájíme na tenké plátky, kuličky vína rozpůlíme, vše vložíme do mísy, zasypeme cukrem, pokapeme koňakem a uložíme do chladna na 30 minut.

2

Před podáváním salát zalijeme suchým bílým vínem a posypeme strouhanou pomerančovou kůrou.

Poznámka

Servírujeme studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept