Recept

Ruský melounový salát s jablky a tykví

  • Rusko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 40 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (17%)
ID receptu: 58310

Ingredience

2 polévková lžíce Citronová šťáva
400 ml Dolin - Vermouth
4 ks Jablka
200 g Med včelí
400 g Meloun cukrový
400 g Tykev

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 270 kcal
Kilojoule 1 130kJ
15% Sacharidy 54 g
1% Tuky 0 g
1% Sodík 11 mg
3% Bílkoviny 2 g

Ruský melounový salát s jablky a tykví postup přípravy receptu:

1

Oloupanou tykev nastrouháme, promícháme s medem, melounem zbaveným slupky i jadérek a s většími křehkými jablky. Ta předtím pečlivě oloupeme a nakrájíme na plátky.

2

Ovocnou směs přelijeme suchým vermutem a dáme na 30 minut vychladit do ledničky.

3

Vychlazený salát pokapeme citronovou šťávou, rozdělíme do kompotových misek a podáváme.

Poznámka

Servírujeme studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept