Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 5832
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

80 g Hrášek mražený
30 g Máslo čerstvé
1 ks Paprika zelená
1 špetka Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Petržel - nať
250 ml Smetana 33% (šlehačka)
100 g Špagety, Makarony
1 špetka Sůl
125 g Šunka dušená
25 g Sýr Parmezán
6 ks Vejce slepičí
125 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 576 kcal
Kilojoule 2 409kJ
7% Sacharidy 27 g
55% Tuky 41 g
15% Sodík 306 mg
46% Bílkoviny 26 g

Těstovinová frittata postup přípravy receptu:

1

Troubu předehřejeme na 180C.

2

Špagety uvaříme v osolené vodě al dente, scedíme a nakrájíme.

3

Mezitím nakrájíme žampiony na plátky a na másle asi 3min podusíme. Přidáme nakrájenou papriku a ještě minutu podusíme. Poté vmícháme nakrájenou šunku a hrášek. Promícháme, odstavíme a necháme mírně vychladnout.

4

Rozšleháme vejce s mlékem, špetkou soli a pepřem. Smícháme se špagetami, nasekanou petrželkou a žampiony.

5

Směs vložíme do vymazané koláčové formy, posypeme strouhaným parmazánem a pečeme 25-30minut.

6

Necháme mírně vychladnout, rozkrájíme a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept