Jednoduchý recept

Grilované brambory s rybou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (32%)
ID receptu: 58322
Kategorie: Zelenina

Ingredience

500 g Brambory
120 g Cibule
500 g Filé rybí
40 g Máslo čerstvé
500 g Mrkev kořen
40 g Olej olivový extra panenský
100 g Paprika červená
100 g Paprika zelená
100 g Paprika žlutá
1 g Pepř černý mletý
150 g Rajčata
8 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 243 kcal
Kilojoule 1 016kJ
6% Sacharidy 22 g
265% Tuky 199 g
26% Sodík 529 mg
69% Bílkoviny 39 g

Grilované brambory s rybou postup přípravy receptu:

1

Brambory oloupeme, rozkrájíme na plátky, cibuli na kolečka a rozebereme na kroužky, mrkev na špalíčky, papriky zbavíme jádřinců a nakrájíme na proužky, rajčata na kostičky, rybí filé na menší plátky.

2

Z většího kusu alobalu vyrobíme velkou misku, zvýšíme okraje, do misky nasypeme všechnu zeleninu s bramborami, opatrně promícháme (abychom neporušili alobal), osolíme, opepříme, pokapeme olejem, vložíme pod gril a grilujeme asi 25 minut. Plátky ryb podle chuti osolíme, opepříme, rovnoměrně rozložíme, na povrchu poklademe hoblinkami másla a grilujeme ještě asi čtvrt hodiny.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept