Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 40 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 58324
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

100 g Anglická slanina
150 g Bageta
5 g Bazalka
2 stroužek Česnek
100 g Cibule
1 ks Citrony
500 g Filé rybí
10 g Hořčice
3 dl Olej arašídový (podzemnicový)
5 g Oregano čerstvé
5 g Pepř černý mletý
5 g Rozmarýn čerstvý
100 g Sezam - semena
10 g Sůl
5 g Tymián čerstvý
3 ks Vejce slepičí
5 g Zázvor

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 701 kcal
Kilojoule 2 934kJ
10% Sacharidy 35 g
60% Tuky 45 g
74% Sodík 1 g
126% Bílkoviny 71 g

Smažené rybí topinky postup přípravy receptu:

1

Rybí filety, bylinky a anglickou slaninu rozemeleme na masovém strojku. Osolíme, opepříme, ochutíme hořčicí i strouhaným zázvorem. Bagetu nakrájíme na slabé plátky, okraje potřeme rozšlehaným vejcem, po celé ploše rozetřeme rybí směs a posypeme sezamem. Vše pevně přitlačíme a potřeme vejcem, opatrně vložíme na děrovanou naběračku potřenou stranou dolů a ve woku na rozpáleném oleji smažíme asi 4 minuty (do křupava). Takto postupně opečeme všechny porce, podáváme ozdobené plátkem citronu.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept