Jednoduchý recept

Krémová cibulačka s hovězím masem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (35%)
ID receptu: 58335
Kategorie: Krémové polévky

Ingredience

4 ks Cibule
350 g Hovězí maso přední
1 dl Olej slunečnicový
1 špetka Pepř černý mletý
20 g Petržel - nať
2 ks Rohlíky bílé
2 špetka Sůl
100 g Sýr Čedar
1 kávová lžička Vegeta
2 ks Vejce slepičí
2,5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 608 kcal
Kilojoule 2 542kJ
6% Sacharidy 23 g
58% Tuky 44 g
21% Sodík 412 mg
56% Bílkoviny 31 g

Krémová cibulačka s hovězím masem postup přípravy receptu:

1

Omyté maso, vložíme do hrnce s vodou a se špetkou soli. Přidáme dvě oloupané a na plátky nakrájené cibule doměkka. Potom maso vybereme, nakrájíme na malé kousky, které vrátíme do vývaru s cibulí.

2

Zbylou cibuli oloupeme, nakrájíme na plátky, osmahneme je v pánvi na rozpáleném 60 ml oleje dozlatova.

3

Do cibule rozklepneme vejce, promícháme a necháme srazit, vmícháme je do polévky. Dochutíme solí, pepřem, vegetou a vše ještě povaříme. Horkou polévku rozmixujeme ponorným mixérem a stáhneme ze sporáku.

4

Na kostky nakrájené rohlíky opečeme do křupava v pánvi, na zbylém, rozpáleném oleji. Hotovou polévku rozdělíme do polévkových misek. Zvlášť do vhodné mističky přidáme osmažené rohlíky, /krutony/ posypeme nastrouhaným sýrem, drobně nasekanou petrželovou natí a podáváme.

Poznámka

Polévku podáváme jako teplý předkrm.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept