Recept

Cibulačka se zapečeným toastovým chlebem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (33%)
ID receptu: 58336

Ingredience

4 krajíc Chléb toastový
4 ks Cibule
1 kávová lžička Majoránka
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
60 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
200 g Sýr Parmezán
0,5 kávová lžička Sůl
0,5 kávová lžička Vegeta
2 l Vývar z hovězích kostí
1 kávová lžička Olej olivový

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 714 kcal
Kilojoule 2 988kJ
12% Sacharidy 45 g
58% Tuky 43 g
148% Sodík 3 g
78% Bílkoviny 44 g

Cibulačka se zapečeným toastovým chlebem postup přípravy receptu:

1

Oloupanou cibuli nakrájíme na malé kousky, které osmahneme dozlatova v pánvi na rozpáleném másle. Přisypeme mouku, osmažíme, zalijeme vývarem, ochutíme solí, pepřem a vegetou. Povaříme 20 minut a odstavíme z ohně.

2

Toastový chléb po obou stranách pokapeme olejem a naskládáme na suchý plech. Na každý krajíc toastu položíme plátek sýra a vložíme do horké trouby zapéct a roztavit sýr. Po vytažení z trouby posypeme sýr majoránkou.

3

Horkou polévku rozdělíme do polévkových misek. Na povrch polévky položíme zapečený toastový chléb a ihned podáváme.

Poznámka

Podáváme jako teplý předkrm.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept