Zdravý recept

Jehněčí kotlíkový guláš

  • Irsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 135 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (32%)
ID receptu: 58363
Kategorie: Maso

Ingredience

600 g Brambory
250 g Cibule
500 ml Hovězí vývar základní
600 g Jehněčí plec
400 g Mrkev kořen
2 g Pepř černý mletý
40 g Petržel - nať
10 g Sůl
15 g Tymián čerstvý

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 396 kcal
Kilojoule 1 657kJ
10% Sacharidy 35 g
321% Tuky 240 g
71% Sodík 1 g
68% Bílkoviny 38 g

Jehněčí kotlíkový guláš postup přípravy receptu:

1

Brambory očistíme, nakrájíme na silné plátky, mrkev na kolečka, cibuli na plátky a rozebereme na kroužky, jehněčí maso nakrájíme na kostky. Brambory, cibuli a mrkev spolu promícháme, polovinu zeleniny vyskládáme do pekáčku, přidáme maso a zakryjeme zbytkem zeleniny.

2

Osolíme, opepříme, přisypeme posekanou petrželku, lístky tymiánu, zalijeme vývarem, zakryjeme alobalem, vložíme do vyhřáté trouby a dusíme zhruba 2 hodiny.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept