Recept

Atkančaj, kirgizský slaný čaj s mlékem

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 58371
Kategorie: Čaje

Ingredience

1 kávová lžička Čaj černý
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
400 ml Mléko polotučné
0,5 kávová lžička Sůl
0,5 l Voda pitná
150 ml Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 159 kcal
Kilojoule 666kJ
2% Sacharidy 6 g
18% Tuky 14 g
7% Sodík 132 mg
7% Bílkoviny 4 g

Atkančaj, kirgizský slaný čaj s mlékem postup přípravy receptu:

1

Z půl litru vody a vrchovaté lžičky čaje uvaříme silný čaj. Scezený čaj osolíme, potom dolijeme mlékem, přidáme máslo a zakysanou smetanu a dobře promícháme.

2

Směs pak necháme přejít varem, rozlijeme do sklenic a horký podáváme se slaným pečivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept