Jednoduchý recept

Jehněčí guláš s fazolkami

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 85 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 70 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 58377

Ingredience

400 g Brambory
150 g Cibule
300 g Fazolové lusky
500 ml Hovězí vývar základní
600 g Jehněčí kýta
40 g Olej slunečnicový
1 g Pepř černý mletý
40 g Protlak rajčatový sterilovaný
8 g Sůl
15 g Tymián čerstvý
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 514 kcal
Kilojoule 2 151kJ
6% Sacharidy 22 g
42% Tuky 32 g
61% Sodík 1 g
62% Bílkoviny 35 g

Jehněčí guláš s fazolkami postup přípravy receptu:

1

Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno, česnek prolisujeme, brambory oškrábeme, nakrájíme na osminky, fazolové lusky překrojíme napůl, lístky tymiánu posekáme najemno.

2

V hrnci rozehřejeme olej, přisypeme cibuli, česnek a osmahneme. Přidáme maso, orestujeme, jakmile pustí šťávu, osolíme, opepříme a vydusíme na tuk. Přidáme rajčatový protlak, promícháme, přisypeme brambory, krátce orestujeme, zalijeme vývarem, ochutíme tymiánem a dusíme zvolna asi půl hodiny. Přimícháme fazolky a dusíme dalších zhruba 25 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept