Jednoduchý recept

Pstruh pečený s estragonem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 58433

Ingredience

400 g Brambory pečené
1 ks Citrony
60 g Estragon
80 g Máslo čerstvé
2 g Pepř černý mletý
1 ks Pomeranče
800 g Pstruh
120 g Salát hlávkový
10 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 720 kcal
Kilojoule 3 012kJ
18% Sacharidy 63 g
42% Tuky 31 g
55% Sodík 1 g
90% Bílkoviny 51 g

Pstruh pečený s estragonem postup přípravy receptu:

1

Vykuchané očištěné pstruhy osolíme a opepříme i zevnitř. Do každého vložíme snítku estragonu a povrch ryby pomažeme máslem. Pomeranč i citron pokrájíme na tenké plátky a překrojíme napůl. Připravíme štyři větší kusy alobalu, na každý položíme polovinu půlkoleček pomeranče a citronu, přiložíme pstruhy, poklademe zbylým citronem i pomerančem, zabalíme do alobalu, vyskládáme na plech vložíme do vyhřáté trouby, pečeme asi 20 minut.

2

Listy salátu upravíme na talíře, pstruhy rozbalíme, položíme na salát, doplníme pečenými bramborami a podáváme.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept