Jednoduchý recept

Pečené filety z okouníka

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 58435

Ingredience

400 g Brambory pečené
25 ml Citronová šťáva
150 g Jogurt bílý
80 g Kopr čerstvý
60 g Máslo čerstvé
800 g Okouník mořský
100 g Okurka salátová
2 g Pepř černý mletý
10 g Sůl
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 536 kcal
Kilojoule 2 243kJ
14% Sacharidy 51 g
23% Tuky 17 g
59% Sodík 1 g
78% Bílkoviny 44 g

Pečené filety z okouníka postup přípravy receptu:

1

Filety z okouníka osolíme, opepříme, pokapeme citronovou šťávou, poklademe hoblinkami másla, kopr posekáme na jemno a polovinu ho nasypeme na filety. Každý filet zvlášť zabalíme do alobalu, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme přibližně 15 minut.

2

Do jogurtu přimícháme zbylý kopr, prolisovaný česnek a nastrouhanou salátovou okurku.

3

Filety rozbalíme, upravíme na talíře, doplníme pečenými bramborami a jogurtovou omáčkou.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept