Jednoduchý recept

Bramborové karbanátky s lososem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (32%)
ID receptu: 58442
Kategorie: Brambory

Ingredience

500 g Brambory vařené
30 g Kopr čerstvý
500 g Losos - filety
60 g Olej slunečnicový
1 g Pepř černý mletý
100 g Strouhanka
8 g Sůl
2 ks Vaječný žloutek slepičí
1 ks Vejce slepičí
25 ml Citronová šťáva
600 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 405 kcal
Kilojoule 1 696kJ
11% Sacharidy 40 g
16% Tuky 12 g
68% Sodík 1 g
60% Bílkoviny 33 g

Bramborové karbanátky s lososem postup přípravy receptu:

1

Vařené brambory rozmačkáme šťouchadlem na kaši, čerstvý kopr posekáme na jemno. Filety z lososa vložíme do rendlíku, zalijeme vodou, zakápneme citronovou šťávou a povaříme 8 až 10 minut. Scedíme, necháme okapat, rozmělníme vidličkou. Do mísy vložíme brambory, přidáme lososa, kopr, žloutky, sůl, pepř a důkladně promícháme. Vytvarujeme karbanátky, namočíme je v rozkvedlaném vejci a obalíme ve strouhance.

2

V pánvi rozpálíme olej, přiložíme karbanátky a smažíme asi 5 minut z každé strany.

Poznámka

Servírujeme teplé. Podáváme s pikantní omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept