Jednoduchý recept

Sýrová polévka z bujónu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (33%)
ID receptu: 58446

Ingredience

4 kostka Bujón hovězí
1 špetka Pepř černý mletý
20 g Petržel - nať
2 dl Smetana
200 g Sýr Gouda 45%
4 ks Vejce slepičí
2 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 347 kcal
Kilojoule 1 453kJ
2% Sacharidy 6 g
35% Tuky 26 g
146% Sodík 3 g
41% Bílkoviny 23 g

Sýrová polévka z bujónu postup přípravy receptu:

1

Do hrnce vložíme kostky bujónu, zalijeme vodou, opepříme. Za občasného promíchání povaříme do rozpuštění bujónových kostek. Do čtyř misek nastrouháme sýr, zalijeme smetanou a opatrně rozklepneme vejce (aby se neroztekla). Posypeme nasekanou petrželovou natí a vše opatrně zalijeme hodně vroucím vývarem z bujónu.

2

Hotovou polévku ihned podáváme.

Poznámka

Polévku podáváme hodně horkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept