Tvarohový dresink rajčatový - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 10 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Tvarohový dresink rajčatový
Celkový čas: | 10 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | Kolmanova |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (32%) |
ID receptu: | 58447 |
Kategorie: | Dresinky |
Ingredience
70 g | Passata (drcená rajčata) |
15 g | Pažitka |
1 g | Pepř černý mletý |
20 g | Protlak rajčatový sterilovaný |
4 g | Sůl |
5 ml | Tabasco |
150 g | Tvaroh měkký - nízkotučný |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 3g |
---|---|
Cholesterol | 3,8mg |
Draslík | 67,2mg |
Vláknina | 1g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 2,7mg |
Vitamín E | 0,1mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,2mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Pažitka, Protlak rajčatový sterilovaný, Sůl, Tabasco, Tvaroh měkký - nízkotučný mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Passata (drcená rajčata), Pepř černý mletý mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Tvarohový dresink rajčatový postup přípravy receptu:
1 | Měkký tvaroh vložíme do misky, přidáme passatu, rajčatový protlak, osolíme, opepříme, zakápneme tabascem a důkladně metlou vymícháme. Pažitku posekáme na jemno a přimícháme do dresinku. |
2 | Před podáváním dresink vychladíme v lednici a podáváme k rybím pokrmům. |
Poznámka
Servírujeme studené.