Jednoduchý recept

Rybí filé zapečené s bramborovou kaší

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 58456

Ingredience

1 ks Bobkový list
600 g Brambory vařené ve slupce
80 g Cibule
500 g Filé rybí
50 g Lučina smetanový sýr
250 ml Mléko polotučné
20 g Máslo čerstvé
1 g Pepř černý mletý
50 g Petržel - nať
8 g Sůl
100 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 320 kcal
Kilojoule 1 341kJ
9% Sacharidy 33 g
8% Tuky 6 g
58% Sodík 1 g
109% Bílkoviny 61 g

Rybí filé zapečené s bramborovou kaší postup přípravy receptu:

1

Rybí filé nakrájíme na menší kousky, vařené brambory oloupeme, cibuli pokrájíme nadrobno, petrželku rozsekáme na jemno, žampiony krájíme na tenké plátky.

2

V pánvi rozehřejeme máslo, přisypeme cibuli, žampiony a osmahneme. Přiložíme filé, zalijeme mlékem, osolíme, opepříme, přidáme bobkový list a povaříme 8 až 10 minut. Mléko by se mělo téměř odpařit.

3

Do mísy vsypeme brambory, přidáme Lučinu a rozmačkáme šťouchadlem. Do pekáčku vložíme rybí směs z pánve bez bobkového listu, posypeme petrželkou, zakryjeme bramborovou kaší, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme asi 20 minut.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept