Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 585
Kategorie: Maso

Ingredience

10 g Celer - nať
200 g Celer sterilovaný
100 g Česnek
10 g Chilli koření mleté
500 g Cibule
200 g Fazole bílé
20 g Glutasol
100 g Houby černé
1000 g Kuřecí prsa
300 ml Olej stolní
150 ml Omáčka sójová
300 g Paprika sterilovaná
400 g Pórek
150 g Solamyl
30 g Sůl
200 g Vejce slepičí
160 ml Víno bílé
100 ml Vývar drůbeží
500 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 645 kcal
Kilojoule 2 699kJ
12% Sacharidy 44 g
48% Tuky 36 g
92% Sodík 2 g
62% Bílkoviny 35 g

Kuře Chop-suey postup přípravy receptu:

1

Kuřecí svalovinu (stehna, prsíčka) opláchneme, nakrájíme na kostičky, osolíme, smícháme s vejci a s částí máčeného škrobu a necháme asi hodinu odležet.

2

Potom maso opečeme v horkém tuku dozlatova. Opečené maso vyjmeme a necháme okapat na cedníku.

3

Do zbylého tuku dáme postupně pórek, česnek nakrájený na kostičky, jemně nakrájenou cibuli, černé houby, kapie a na plátky nakrájené žampiony. Vše promícháme a přidáme vařené fazole, sterilovaný celer a omytou, překrájenou celerovou nať.

4

Přidáme opečené maso a čili koření, zamícháme a zalijeme zálivkou z vývaru, vína, glutasolu, sójové omáčky a zbylého máčeného škrobu.

5

Nakonec pokrm promícháme a ještě krátce prohřejeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept