Jednoduchý recept

Guláš z irské hospody

  • Irsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 135 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (20%)
ID receptu: 5851
Kategorie: Maso

Ingredience

200 g Cibule
200 g Fazolové lusky zelené
230 g Houby sušené
750 ml Hovězí vývar základní
500 g Jehněčí kýta
1 kávová lžička Kmín celý
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
200 g Mrkev kořen
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 614 kcal
Kilojoule 2 569kJ
10% Sacharidy 37 g
40% Tuky 30 g
40% Sodík 796 mg
91% Bílkoviny 51 g

Guláš z irské hospody postup přípravy receptu:

1

Maso nakrájíme na kostky. Cibuli a mrkev nakrájíme na kolečka, fazolky na kousky a houby na plátky.

2

Předehřejeme si troubu na 175 stupňů Celsia.

3

Do pekáče či zapékací mísy poskládáme maso, přidáme fazolky, mrkev, houby a cibuli, osolíme, opepříme, posypeme mletou paprikou a kmínem. Zalijeme vývarem a přikryté dusíme v troubě 2 hodiny.

4

Před podáváním dochutíme dle potřeby, zjemníme máslem a dozdobíme petrželkou.

Poznámka

Podáváme s vařenými brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept